Κατηγορίες

O Όμιλος

H εταιρεία ΕΡΓΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1989 και από τότε προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα της στον τομέα του Ελέγχου και της Αντιμετώπισης του Θορύβου και των Δονήσεων. Το 2000 η δημιουργία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΕ μέσω του επιστημονικού της προσωπικού και των συμβουλευτικών της υπηρεσιών οδηγεί σε καινοτόμες λύσεις με στόχο την καλύτερη προστασία από την ηχορρύπανση και την βελτίωση της ακουστικής άνεσης.

 

Οι εταιρείες μας συνεχίζουν με την πλέον των 25 ετών εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας να προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα & υπηρεσίες απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας, όπως αποδεικνύεται από τα μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα που έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία μέχρι σήμερα. Οι δραστηριότητες μας καλύπτουν εκτός της Ελληνικής αγοράς, τόσο την Κύπρο και τις αγορές των Βαλκανικών κρατών όσο και τις αγορές της Μέσης Ανατολής.

 

Η εταιρεία ΕΡΓΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ είναι πιστοποιημένη για την εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και διατηρεί τις άριστες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους προμηθευτές της, ως επίσημος αντιπρόσωπος & συνεργάτης καταξιωμένων εργοστασιακών οίκων, όπως του Γερμανικού GERB (spring-visco mass, seismic isolation), του Γερμανικού EVONIK (noise barriers), του Αυστριακού GETZNER (sylomer) του Νορβηγικού NORSONIK (sound level meters), του Ιταλικού INDEX (sound proof membranes) και του Σουηδικού GRANAB (sound proof subfloors).

 

Τα προϊόντα & οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 

-Αντικραδασμικές Εδράσεις (Anti-Vibration Mountings)

-Ηχομονωτικές Ξύλινες Επενδύσεις (Acoustic Wooden Liners)

-Ηχομονωτικά-Ηχοαπορροφητικά Πανέλα (Soundprooof Panels)

-Ηχομονωτικά Υποδαπέδια Συστήματα (Soundproof Subfloor Systems)

-Ηχομονωτικές Πυράντοχες Πόρτες (Acoustic Fire Rated Doors)

-Διαφανή & Μεταλλικά Ηχοπετάσματα (Sound Noise Barriers)

-Ηχοπαγίδες Καυσαερίων (Exhaust Silencers)

-Ηχομονωτικοί Θάλαμοι (Soundproof Chambers)

 

-Μελέτες Ακουστικής Άνεσης (Acoustic Comfort Studies)

-Περιβαλλοντικές Ακουστικές Μελέτες (Environmental Acoustic Studies)

-Ακουστικές μετρήσεις (Noise & Vibration Measurements)

-Στρατηγική Χαρτογράφηση Θορύβου (Strategic Noise Mapping)

-Ηχόμετρα Ακριβείας (Sound Level Meters)

-Λογισμικά Θορύβου & Δονήσεων (Noise & Vibration Software)

 

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε για οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει σε θέματα Ακουστικής, Θορύβου & Δονήσεων.